Vanavond finale ‘Leukste Dorp van Overijssel’

 

Winnaar wordt bekend gemaakt in live tv-uitzending.

DALFSEN – Waar komen binnenkort de speciale plaatsnaamborden met de tekst ‘Leukste Dorp van Overijssel 2011’ te staan? Dat wordt vanavond vanaf 20.00 uur bekendgemaakt tijdens een speciale live uitzending van TV Oost rond de finale van het ‘Leukste Dorp van Overijssel’.

 Nadat in maart van dit jaar het startschot was gegeven voor de verkiezing, schreven 101 Overijsselse dorpen en wijken zich in. Na een spannende voorronde en halve finale, waarbij het publiek een stem kon uitbrengen, bleven uiteindelijk Zalk, Broekland en Borne over als finalisten. Publiek kan stemmen tot en met de finale De drie finalisten vertegenwoordigen de regio’s Kop van Overijssel, Salland en Twente.

Via de website www.leukstedorpvanoverijssel.nl kan het publiek een stem uitbrengen. De finalisten hebben de afgelopen weken nog één keer alles uit de kast gehaald om winnaar te worden van de eeuwige roem, de megagrote bokaal en de speciale plaatsnaamborden. Tot en met de finale kan er nog gestemd worden! Ontknoping live bij TV Oost.

Voor de spectaculaire live uitzending wordt de grote studio van RTV Oost in Hengelo vanavond van 20.00 tot 22.00 uur omgetoverd tot het ‘Leukste Dorpscafé van Overijssel’. In aanwezigheid van vertegenwoordigers van de finalisten wordt teruggeblikt op de verkiezingsstrijd en rechtstreeks overgeschakeld naar Borne, Broekland en Zalk, waar de uitzending met spanning wordt gevolgd. De finale van het ‘Leukste Dorp van Overijssel’ wordt muzikaal omlijst met optredens van Django Wagner en René Karst. De centrale presentatie is in handen van Bert Eeftink.

Artikel delen: