ZWEMBAD HAALT DIKKE €450,00 OP VOOR STICHTING

zwemstaphorst.jpg

STAPHORST – De openweken in Zwembad De Broene ‘eugte waren een groot succes. Zelfs zo dat er op maandag avond 26 september een nieuw groep start voor AquaFitness en AquaRun&Fun. Deze groep is van 20.00 tot 20.40 uur. Beide weken zijn er enthousiaste en nieuwsgierige mensen geweest die met de Aquasport lessen of met AquaFamilyFun hebben meegedaan.

Ook de onderwater fotograaf werd druk bezocht en er zijn dan ook heel wat foto’s gemaakt van kinderen en hun ouders.

Iedereen die mee deed met een les betaalde €2,50 en dit bedrag ging in zijn geheel naar Stichting doe een wens. Er is een dikke €450,00 opgehaald. De stichting vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Maar liefst een kleine 60 dames en heren kwamen donderdag avond 15 september naar de AquaSportief marathon toe. Iedereen deed actief mee aan AquaFitness, AquaRun&Fun, AquaZumba, Aquarobic en AquaPower, de lessen werden door geschoolde en ervaren instructrices gegeven in het instructie en wedstrijdbad.

Ondertussen kon men bij de beautymarkt zich lekker laten verwennen of van advies laten voorzien. De koffie,thee een gezonde fruit smoothie en een fruitsalade stonden klaar voor degenen die even toe waren aan een pauze.

Er is altijd nog plaats in een aantal groepen, bv bij AquaFitness de nieuwe trend in Nederland, fitnessen in het water met daarvoor speciaal ontwikkelde apparaten. Zwembad De Broene ‘eugte is één van de eerste zwembaden in Nederland die AquaZumba lessen geeft.

Al met al waren het geslaagde weken waar iedereen van genoten heeft.

Voor meer informatie kijk op www.zwembadstaphorst.nl of bel 0522-461895.

Artikel delen: