Veel succes met de 1e Open Muziekestafette Heino

herfstklanken_lemelerveld_2.jpg

Hier de Herfstklanken uut Lemelerveld

HEINO – Veel succes met de 1e Open Muziekestafette Heino met maar liefst 22 optredens. De 1e Open Muziekestafette Heino verliep precies volgens het geplande tijdschema. Om klokslag 18.00 u. klonk het slotwoord van Flip Jonkman. Ook was toen aanwezig mede organisator Guus van Wifferen.

leerlingen_arjean_eek.jpg

Leerlingen Arjen Eek, allemaal uut Dalfsen

Guus van Wifferen was begin van de week opgenomen in het ziekenhuis. Donderdag mocht hij weer naar huis en heeft zodoende toch nog een kleine impressie kunnen meemaken van deze eerste Open Heinose Muziekestafette.

leerlingen_arjen_eek_2.jpg
Ook Leerlingen Arjen Eek

Op vrijdagavond werd door diverse leden van het Heinose koor ‘Looft den Heer’ en enkele spontaan aangemelde vrijwilligers de laatste puntje op de i gezet en zo werd het een grandioos mooi muzikale dag.

Zo heeft het in ieder geval Flip Jonkman ervaren. En gezien de vele reacties staat hij hierbij lang niet alleen.

Rond de 500 uitvoerenden brachten een zeer gevarieerd  programma. Orkesten, ensembles, leerlingen, mannenkoren. vrouwenkoren, gemengde koren, duo’s, noem maar op, alles kwam voorbij in de RK kerk van Heino tussen 10.00 u.  en 18.00 u.

accordeola_lemelerveld.jpg

Accordeola Lemelerveld

De belangstelling voor de muziekestafette was zeer behoorlijk. Veel medewerking kwam er van het Parochiebestuur met als uitvoerenden – op de dag zelf –  koster dhr. Harink en het echtpaar Meulman  als beheerders van het Parochiecentrum. Ook werd door de Heinose parochie een podium voor het altaar geplaatst.  Een vervolg van deze 1e Open Muziekestafette Heino is zeer wel denkbaar en dan misschien wel van ‘tien tot tien’!

veel_publiek_1.jpg
Er was veel publiek

De Gemeente Raalte en het Dr. Doyer fonds zorgden voor financiële ondersteuning  en Vincent Spannenburg uit Raalte stond in  voor een glasheldere zuivere piano.

Ingezonden door (een vermoeide )Flik Jonkman

Artikel delen: