Regio Politie Persberichten van woensdag 12 oktober 2011

Auto over de kop

Dedemsvaart – In de nacht van maandag 10 op dinsdag 11 oktober raakte op de N377 een 32-jarige vrouw uit de gemeente Borger-Odoorn de macht over het stuur kwijt. Vermoedelijk door aquaplaning. Hierdoor raakte ze met haar auto in de berm en sloeg over de kop. De ambulance kwam ter plaatse en heeft de vrouw onderzocht. Zij had een lichte verwonding maar verder werd geen letsel geconstateerd. De auto van de vrouw werd afgesleept.

Bedreiging en huiselijk geweld

Kampen – Een 63-jarige inwoner uit Kampen is in de vroege ochtend van 12 oktober rond 02.14 uur aangehouden op verdenking van bedreiging en huiselijk geweld. De verdachte, die onder invloed van alcohol verkeerde, wordt er van verdacht even daarvoor in de woning zijn dochter te hebben bedreigd. De 35-jarige dochter had zich opgesloten in een slaapkamer en had de politie gebeld. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt. De stichting Huiselijk Geweld is van het voorval in kennis gesteld. (2011089750)

 

Man aangehouden voor inbraak in auto

Deventer – Een 45-jarige inwoner van Deventer werd op dinsdagavond 11 oktober aangehouden op de Verzetslaan. De man wordt er van verdacht kort daarvoor te hebben ingebroken in een daar geparkeerde auto. Een oplettende getuige die de man zag inbreken gaf een goed signalement door waarop de man in de omgeving kon worden aangehouden. De man werd ingesloten op het bureau. Naar de man wordt een onderzoek ingesteld. (2011089735)

 Inbraak in kantine

Deventer – In de nacht van maandag 10 op dinsdag 11 oktober werd ingebroken in een sportkantine aan de Bredenhorst. Men kwam binnen door een ruit te forceren. De buit bestond uit kleingeld. (2011089444)

 Inbraak in auto

Deventer – Een 27-jarige inwoner van Deventer deed op woensdagochtend 12 oktober aangifte van inbraak in zijn auto. De inbraak vond plaats in de nacht van 11 op 12 oktober aan het Wezenland. De buit bestond o.a. uit een autoradio. (2011089763)

 Bewoner aangehouden voor hennepkwekerij

Zwolle – Dinsdagmiddag 11 oktober is een 26-jarige bewoner aan de Paasloostraat aangehouden voor het hebben van een hennepkwekerij. Er was een sterke henneplucht waar te nemen in de buurt van het perceel van de man en na een korte verkenning, bleek deze lucht uit de schuur te komen. Hier trof de politie een in werking zijnde hennepplantage aan met ca. 50 planten. De verdachte zit nog vast voor nader onderzoek. (2011089704)

 Meisjes aangehouden voor diefstal in vereniging

Zwolle – Op dinsdagmiddag 11 oktober zijn bij een winkel aan de Nieuwstraat drie minderjarige meisjes van 14 en 15 jaar uit Zwolle aangehouden voor diefstal in vereniging. De drie worden verdacht van het wegnemen van enkele sieraden dan wel het aanwezig zijn bij deze diefstal. Er is proces-verbaal opgemaakt. (2011089710)

Artikel delen: