“Vondeling zoekt warm nest…..

poesokt1.jpg

LENTHE – Vier weken geleden vonden wij een doornat mager zwart katertje van ca. 6 weken onder de heg in de tuin. Er was geen moederpoes in de buurt nog andere kittens. We hebben hem met een kruik en kittenmelk weer aan de gang gekregen en hem ontvlooid en ontwormd. Inmiddels is Pipp een gezond, ondeugend en levendig katertje van ca. 1 kilo die graag bij je op schoot zit, de hele dag speelt en niet bang is voor onze honden.

poesokt2.jpg

Wij zoeken een serieuze kattenliefhebber met tuin die hem een goed leven kan geven. Wij laten Pipp enten en chippen bij de dierenarts volgende week en we staan erop dat de nieuwe eigenaar hem t.z.t. laat castreren om nieuwe vondelingen te voorkomen. We houden Pipp zelf niet omdat we al meerdere honden en katten hebben en gemiddeld één zwerfkat per jaar in de tuin aantreffen en opvangen. De kosten van het enten en chippen zijn voor de nieuwe eigenaar. Voor meer informatie bel tussen 19 – 21.00 uur met 0529 – 432 745.”

Vermoedelijk zijn er de laatste week meerdere poezen gedropt in omgeving Lenthe/ Sterrebos. Want het stikt er sinds kort van loslopende exemplaren. Dat is echt van de laatste paar weken.

 

Artikel delen: