Gedichtenmiddag met Koos Geerds

DALFSEN – Voor de vrijdagmiddag soos organiseert Landstede Welzijn Ouderen op vrijdag 21 oktober een gedichtenmiddag met Koos Geerds. De provincie dichter, benoemd tot ‘Dichter bij Overijssel’, zal uit eigen werk voordragen tijdens deze boeiende middag in het Pluspunt, Pleijendal 89, Dalfsen.

U bent allen van harte welkom vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur.

Wellicht kent u het werk van dhr. Geerds al. Op de Syntusbussen die in Overijssel rondrijden staan namelijk teksten van dhr. Geerds gedrukt. Dhr. Geerds werd in 2009 benoemd tot de eerste provincie dichter van Nederland. Intussen zijn er al zeven gedichtenbundels verschenen en is het meest succesvolle bundel ‘Staphort’. Dhr. Geerds weet zijn publiek te boeien door smaakvolle afwisseling van reciteren en toelichting. De kracht licht er bij dhr. Geerds in dat hij als docent Nederlands in het verleden veelvuldig les heeft gegeven over het schrijven en interpreteren van gedichten.

Tijdens het luisteren naar het werk van dhr. Geerds kunt u genieten van een kopje koffie en gezelschap van andere dicht liefhebbers.

Opgave is nodig zodat wij weten hoeveel mensen komen genieten van het werk van dhr. Geerds.

U kunt zich aanmelden via 0529-434570

Artikel delen: