Selma van Dijk

‘Natuurlijk Willy wil ik meewerken aan uw rubriek “Hoe is het met….”. Hierbij dan ook mijn antwoorden op de vragen die u stelde in uw email’ begint Selma van Dijk.

Het gaat heel goed met me, ik ben getrouwd en heb twee kinderen, zoon Gijs van vier jaar en dochter Noor van vier maanden. Met veel plezier werk ik bij Hart van Nederland, gemiddeld zo’n 3 dagen in de week.

 

En af en toe treedt ik op samen met mijn vader (de pianist Louis van Dijk), ik speel dan viool en zing.Ik woon nu in Kortenhoef, dat ligt vlakbij Hilversum en Loosdrecht. Een prachtige omgeving met bossen, hei en plassen en niet te ver van Amsterdam, waar de studio van Hart van Nederland is. Mijn hele jeugd heb ik in Dalfsen doorgebracht en ik heb er een geweldige tijd gehad, maar ik mis niks van het dorp (behalve de heerlijke tompoucen van bakker de Ruiter) omdat ik nu ook weer in een geweldig dorp woon.Mijn oma woont nog in Dalfsen en haar zoek ik natuurlijk wel eens op, maar verder heb ik niet veel binding meer met Dalfsen, behalve geweldige herinneringen.

Tot slot zou ik de Dalfsenaren willen feliciteren met hun mooie woonplaats en hoop dat iedereen er nu net zo’n mooie tijd heeft als ik altijd heb gehad.

Vriendelijke groeten, Selma van Dijk

Artikel delen: