Gert Compagne


Mijn naam is Gert Compagne, de meeste mensen zullen mij kennen van Zaal Kappers in Hoonhorst waar ik uitbater was, waar ik ondertussen alweer sinds 1990 weg ben, wat gaat de tijd toch snel! Op dit moment heb ik ook weer een bedrijf, in de Achterhoek in een klein dorpje dat Almen heet.

Het bedrijf dat ik nu heb is een Café, Restaurant, Zalencentrum en het heet “De Nieuwe Aanleg”. (www.nieuwe-aanleg.nl) Er is bij ons de mogelijkheid om te kegelen, bowlen, schieten en we hebben camperplaatsen en een passantenhaven waarin sinds kort onze eigen partyschip “De Aanleg” ligt.

Er is ruimte voor van allerlei mogelijkheden, van vergaderingen tot bruiloften en recepties. Het meeste aan Hoonhorst mis ik de gemoedelijkheid van het dorp, en natuurlijk de grappen van Geert Kappers en zijn meedenkendheid. Heel af en toe kom ik nog eens door Hoonhorst heen met de motor en dan denk ik nog wel eens aan die tijd. Ik heb erg veel goede herinneringen aan Hoonhorst, zoals een hele goede samenwerking met de plaatselijke bevolking. Daarom wil ik ook graag iedereen de groeten doen, en ik zou zeggen; kom gerust een keer langs!

Vriendelijke groet,
Gert Gompagne

Artikel delen: