Arnold en Liesbeth Mol

Hallo Dalfsen,Ik voel me best vereerd om gevraagd te worden voor “hoe is het met…“ een leuke site en zo kunnen ook wij een beetje op de hoogte blijven van het nieuws uit Dalfsen. Mijn naam is Liesbet Mol. Ik kwam in Dalfsen terecht doordat mijn man Arnold er geboren en getogen is. Mijn schoonouders hadden er een tabakszaak, wie kent (de) niet Mol aan de Ruitenborghstraat, die wij overgenomen hebben en daar kennen de Dalfsenaren mij van. Later werd dit Aurora en verhuisden we naar de Prinsenstraat, na een aantal jaren is Aurora verkocht en kwam er Primera op de gevel wat nu nog steeds zo is.

Al die jaren heb ik samengewerkt met Willemien Duyndam, een geweldig collega, veel gelachen en heb nog nooit zoveel hazelino´s en kroketten gegeten als in die jaren (maar lust het nog steeds…) Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad in Dalfsen. Het is een mooi, gezellig dorp in een prachtige natuurlijke omgeving. De mensen zijn er allerhartelijkst en ik voelde me er echt thuis.

We zijn alweer ruim 2 jaar weg uit Dalfsen en geemigreerd naar Karinthië in Oostenrijk. Wat mij betreft wonen we op het allermooiste stukje berg aan de Millstättersee, het zonneplateau Matzelsdorf, met een werkelijk fantastisch uitzicht. Daar hebben we een Camping opgezet en al heel watl Dalfsenaren hebben ons daar opgezocht en gevonden, om zomaar even een kopje koffie te komen drinken of om bij ons te kamperen.

We komen toch nog wel een aantal keren per jaar terug naar Nederland en dan natuurlijk ook in Dalfsen. De afstand is wat dat betreft goed te doen. Eén van de dingen die we dan altijd doen is eten bij de Bestaria, want dat missen we wel een snackbar met patat en frikandellen sate en een broodje hamburger (zonder uien met ketchup en mayo) en Arnold moet dan ook altijd „even“ op zaterdagmiddag naar de voetbal kantine, ff ouderwets bijtanken, oude bekenden zien en horen hoe het met iedereen gaat.

We wensen iedereen alle goeds en mocht u/jij in de buurt zijn (of zoekt u nog een vakantieadres) dan bent u van harte welkom, de koffie staat altijd klaar!

Hartelijke groeten vanaf de Gauglerhof, Arnold & Liesbet Mol

 

Artikel delen: