Getuigenoproep aanrijding met doorrijden en meer

Zwolle, Vrijdagmiddag 7 oktober rond 15.00 uur, is een 12-jarige jongen uit Zwolle lichtgewond geraakt toen hij op de rotonde van de Meppelerstraatweg aangereden is door een onbekend gebleven automobilist. De jongen fietste uit de richting van de Bankastraat. Een automobilist die van links kwam en op de rotonde rechtdoor ging, raakte de jongen bij het verlaten van de rotonde met zijn auto.

De jongen viel en liep hierbij o.a. schaafwondjes, een pijnlijke schouder en beschadigde kleding op. De automobilist reed door. De auto was vermoedelijk een blauwe Renault en heeft nu rechts enige schade opgelopen. De politie zoekt getuigen. Heeft u informatie dan kunt u contact opnemen op 0900-8844.

Politie zoekt getuigen van vernielingen in Holtenbroek
Zwolle, 08-10-2011 • In de wijk Holtenbroek zijn vrijdagavond 7 oktober tussen 22.30 en 00.30 uur diverse vernielingen gepleegd door nog onbekende jongeren. Op het Andantepad zouden vernielingen zijn gepleegd aan o.a. lantaarnpalen, aan de Frobergerstraat en de Bachlaan werden twee containerbranden gesticht, aan de Handellaan vernielde een groep jongeren de ruit van een lijnbus door met stenen naar de bus te gooien en aan de Medelsonstraat werd een woningruit vernield. De politie onderzoekt de zaken. Het is nog niet bekend of het om dezelfde daders gaat, maar ook dit wordt in het onderzoek meegenomen. De politie wil graag in contact komen met eventuele getuigen. Dit kan via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Artikel delen: