Dalfsen maakt Kwiek Raalte af

DALFSEN – RAALTE – De handbalsters van MizuWaAi Dalfsen hebben zaterdagavond de Overijsselse derby in de eredivisie tegen Gibo Groep Kwiek met ruime cijfers gewonnen. In de Tijenraanhal in Raalte werd het liefst 46-20.Na negen minuten was het al 10-3 voor Dalfsen en bleek dat het een zware avond zou worden voor de thuisploeg.

Bij rust stonden de gasten al met 22-10 voor. Acht minuten na rust was de dertig al bereikt en was de tussenstand 30-13. Uiteindelijk was het verschil dus 26 punten. Topscorerer aan de kant van de gasten was Angela Malestein met 12 doelpunten. Dalfsen is ongeslagen na twee duels en Kwiek heeft twee punten uit vijf duels.Dalfsen is ook in Europa nog actief. Dinsdag is de loting voor de derde ronde van het toernooi in de Cup Winners Cup. De wedstrijden worden gespeeld in het eerste en tweede weekend van november.(bron RTV oost)