Handbal Mizuwaai Dalfsen speelt met Kwiek Raalte!

 
DALFSEN – RAOLTE – Veel publiek afgelopen zaterdag op de tribune in sporthal Tijenraan in Raalte,  met een taart te winnen in de rust van de (w)arme bakker Anton v.d. Most, dat waren de ingrediënten voor een leuke pot handbal. Alleen was de spanning voor de Dalfser supporters  al snel gesneden want na een paar minuten spelen stond Mizuwaai Dalfsen voor met 1-6.

Het is werkelijk een lust voor het oog voor het publiek, hoe Mizuwaai Dalfsen zich na het landskampioenschap van vorig jaar,
in een zeer  korte tijd  heeft ontwikkeld. Mizuwaai is mijnsinziens echt een topper en een begrip geworden voor de Nederlandse competitie!!
 
Ik zat naast de “altijd” geweldige enthousiaste hoofdsponsor van Mizuwaai Ger Kappert en het is ook een lust voor het oog,
hoe hij als hoofdsponsor opgaat in elke wedstrijd, met zijn meegenomen kleine toetertje met daaronder het aangebouwde gasflesje.
En ook bij een stand van 20-46 blijft hij toeteren…Geweldig!!
 
Hij mist geen wedstrijd zelfs niet in het buitenland, daar kennen ze deze Dalfser Muzikant ook al.
Muziekvereniging Excelsior zou ook trots op hem kunnen zijn, hij is in iedergeval een trouwe muzikant!
Wat heerlijk om te zien; hoe dit werkt in Dalfsen.
TV OOST was ook aanwezig, misschien reden om vanavond even te kijken!!
 
Mizuwaai Dalfsen succes gewenst met zo’n geweldige enthousiaste hoofdsponsor  en het vervolg van de competitie, het belooft weer wat moois te worden….
Het plein voor het Gemeentehuis is in iedergeval al groter geworden want de scatebaan
staat nu op Gerner….Wie weet???
 
Hartelijke groet
een supporter van Mizuwaai
J. R. te D.
 
(of wel Jos Ramaker uut Dalsen Red.)

Artikel delen: