NIEUWE NAAM?? Dalfsennetnieuws..

DALFSEN – Zoals u hieronder kan zien, staat er een nieuwe naam als plaatser, Henk genaamd. Henk gaat ons team vrijwilligers versterken op deze nieuwe site, om alle berichten samen met ons te plaatsen en dat zijn er daags nogal wat.

Gisteravond heeft hij de eerste instrukties mogen ontvangen en vanaf nu zal hij gaan stoeien met de mogelijkheden die deze nieuwe prachtig opgezette site biedt, die Robert voor Dalfsennet in elkaar heeft weten te knutselen. Hij is er nog niet helemaal klaar mee, maar het schiet al aardig op.

Klein foutje…

Daarnaast is er een klein foutje ingeslopen zodat we al heel veel kijkers stiekem een kijkje hebben laten nemen op deze nieuwe site.

Welgeteld 183 kijkers geweest, nu alweer 29 kijkers te zien, dus jullie blijven stiekem hangen? Dan is al het dubbel plaatsen niet voor niets geweest. 🙂 Kijkers, welkom, maar vanaf gistermiddag is de link weer snel verandert, dus de andere kijkers van Dalfsennet zullen nog een paar kleine weekjes moeten wachten totdat de site daadwerkelijk de lucht ingaat.

Artikel delen: