Volop Hoonhorst-promotie

De race om de titel ‘Duurzaam Dorp’ is weer begonnen! Vorig jaar werd Hoonhorst eerste en dat was een mooie reden om de aftrap voor ‘Duurzaam Dorp 2011’ in Hoonhorst te geven. Alle bekende Nederlanders uit Hoonhorst waren opgetrommeld voor de eerste uitzending!

Antje Kingma is inmiddels ook een bekende Nederlander dus die mocht de journalist van RTV-Oost even laten zien wat er allemaal gedaan is nadat Hoonhorst in 2010 de strijd om de titel won. U kunt de uitzending bekijken via deze link.

Hellendoorn zit ook in de top-8 van dorpen die nog in de race zijn. Het project krijgt in ieder geval 25.000 euro… Daar zal het ook wel bij blijven. Op internet is namelijk nauwelijks info te vinden over de plannen. En als je voor je lobbie alleen afgaat op de (papieren) krant dan ben je zeker niet duurzaam bezig.

Op NijverdalCentraal staat mijn visie op het Duurzame Hellendoornse idee en natuurlijk wordt ook daar Hoonhorst volop gepromoot. (Normaal hef Willy het nie zo op reclame, maar dit zal e toch wèh deur de vingers zien? `t Is in elk geval gin autoreclame!)

 

Artikel delen: