LED verlichting parkeerkelder gemeentehuis van Dalfsen


Led verlichting in parkeerkelder gemeentehuis Dalfsen

 Foto ingezonden door gemeente Dalfsen

DALFSEN  – De parkeerkelder van het gemeentehuis in Dalfsen is sinds kort geheel voorzien van LEDTL verlichting. Na een test van enkele weken en een duidelijk zicht op besparing, is besloten om over te gaan tot deze duurzame investering. De totale energiebesparing per jaar bedraagt ruim € 2600,-

De normale TL lamp heeft een levensduur van 5000 branduren en een verbruik van 66 watt (= 58 Watt voor de TL en 8 Watt voor het voorschakelapparaat). De LED TL lamp heeft een levensduur van 50.000 branduren en een verbruik van 24 Watt.

Duurzaamheid
De gemeente Dalfsen heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. We zien volop kansen om ons duurzaam en klimaatvriendelijk te ontwikkelen. Door in te zetten op een schone en milieuvriendelijke productie en leefstijl, kunnen we een duurzame en prettige leefomgeving voor onze kinderen en kleinkinderen realiseren. Door ons energieverbruik te verminderen en meer gebruik te maken van duurzame energiebronnen, zoals zonne- of windenergie, zorgen wij voor een schonere wereld en zijn we minder afhankelijk van schaarse fossiele grondstoffen.

 

Artikel delen: