Nieuwe bestuurskamer voor SV-Dalfsen

Na een jaar hard werken neemt de Sport Vereniging Dalfsen op zondag 23 oktober a.s. haar nieuwe bestuurskamer met wedstrijdsecretariaat in gebruik. Ruim twee jaar geleden werden de eerste plannen gemaakt, een bouwcommissie werd in het leven geroepen om het geheel voor te bereiden.

Nadat de plannen door de algemene ledenvergadering goed waren gekeurd werden de Dalfser bouw- en installatiebedrijven (tevens sponsoren) aangeschreven om een aanbieding te maken. Uiteindelijk bleken aannemingsbedrijf Riezebos en installatiebedrijf Morrenhof Jansen de meest aantrekkelijke partners te zijn.

Nadat de financiering was geregeld en de bouwvergunning was verkregen kon de schop de grond in. De bouwwerkzaamheden zijn in dezelfde periode uitgevoerd als de renovatie van het sportpark wat diverse synergie voordelen met zich meebracht. Tijdens de werkzaamheden werd ondersteuning geleverd door menig vrijwilliger. Zo zijn de sloop-, ontgravings-, bestratings en afwerkingwerkzaamheden in eigen beheer uitgevoerd. De komende week wordt de laatste hand gelegd aan het wedstrijdsecretariaat, de verwachting is dat dit voor de opening afgerond kan worden.

Voor zondag 23 oktober is een aantrekkelijk feestprogramma uitgewerkt. Om 10.30 uur start een professionele voetbalclinic voor de jeugdleden met medewerking van Rene Eijkelkamp. Tijdens de clinic geven twee baltovernaars een spetterende voetbalshow. Ook aan de allerjongsten is gedacht.  Rond het middaguur wordt een smakelijke lunch geserveerd waarna om 14.00 uur de nieuwe bestuurskamer officieel in gebruik wordt genomen. Om 14.30 uur start in het clubgebouw een voetbalquiz onder leiding van RTV Oost verslaggever Bert van Losser en Voetbal International reporter Tom Wildvank. Waarna om 15.30 uur de festiviteiten worden voortgezet met muzikale begeleiding van Harten 10.

 

SV Dalfsen roept nadrukkelijk alle leden, supporters, sponsors en vrijwilligers op bij de officiële opening aanwezig te zijn. Het bestuur zou het prettig vinden als aan deze uitnodiging massaal gehoor wordt gegeven.

DalfsenNet zegt: ‘Komt allen’.

 

Artikel delen: