Thema-avond opvoeden en opgroeien in Dalfsen

DALFSEN – Het SVW Dalfsen i.s.m. organiseert op vrijdagavond 21 oktober in: de Trefkoele, Ruigendoornstraat 108 Dalfsen een minidebat en een informatiemarkt over het thema: Opvoeden en opgroeien in de gemeente Dalfsen. Wat hebben ouders nodig om hun eigen kracht te benutten? En bij welke organisaties kunnen zij en de jeugd waarvoor terecht? Deze en veel meer vragen komen aan bod bij de bijeenkomst Actief burgerschap rondom opvoeden en opgroeien.

Wethouder von Martels opent deze avond die start met een minidebat welke op een ludieke wijze wordt neergezet. Het panel krijgt in snel tempo een aantal stellingen gepresenteerd dat wordt verzorgd door Young works.

Programma
19:30 uur Zaal open, de koffie staat klaar
20:00 uur Openingswoord door wethouder Maurits von Martels 20:05 uur Mini Debat gepresenteerd door Youngworks! 20:25 uur Discussie met de Zaal, gespreksleidster van deze avond is Dorothe Brinkman, zij zorgt ervoor dat het geen saaie discussie wordt! 21:00 uur Feestelijke verrassing
21:10 uur Kraampjes bij langs, informatie uitwisselen, hapje en drankje 21.50 uur Samenvatting
22:00 uur Afsluiting

Van onschatbare waarde
Het doel van de bijeenkomst is om van elkaar te leren over hoe de eigen kracht van ouders, jongeren en hun omgeving versterkt en benut kan worden. De organisatie is benieuwd naar de mening en ervaringen van betrokkenen en belangstellenden.
Hun bijdrage is van onschatbare waarde! De inzichten van deze avond kunnen van belang zijn voor de beleidsvorming in de gemeente Dalfsen ten aanzien van het stimuleren van een gezond opvoed- en opgroeiklimaat.
Bron: Landstede

Artikel delen: