Inloopavond bij Taveno op 26 oktober

Woensdagavond 26 oktober ’11 organiseert de vereniging Taveno een inloopavond voor belangstellenden in een zaal van de Ontmoetingskerk, Backxlaan 269 te Nieuwleusen. De avond begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur.

Taveno, opgericht in 1972, is een vereniging voor mensen met een beperking. Het doel van de vereniging is het verzorgen van recreatieve avonden op de woensdagavond eens in de 2 weken. Tijdens deze avonden vinden er per avond afwisselende activiteiten plaats zoals spelletjes, sjoelen, kegelen, playbackshow, zelf een film maken, creatieve activiteiten, bingo enz.

Ook gaan de leden elk jaar een dagje erop uit met een bus. De avonden worden begeleid door vrijwilligsters. Elke avond zijn er minstens 4 vrijwilligsters aanwezig met ervaring met de doelgroep. De leden komen uit de hele gemeente Dalfsen. Voor meer informatie tel: 0529 435585.

Voor donateurs en andere belangstellenden organiseert Taveno jaarlijks een toneel- of een andere gezellige avond meestal in het najaar. Dit keer is de ontspanningsavond verplaatst naar het voorjaar en wel naar 2 maart 2012. Het bestuur heeft de toneelgroep “Oese Volluk “ uit Nieuwleusen vast kunnen leggen om deze avond voor ons en andere belangstellenden te verzorgen.

Op 23 november a.s. houdt Taveno de jaarlijkse playbackshow voor haar leden en belangstellenden. Reserveer de datum alvast in uw agenda.

Artikel delen: