Stem op Politie IJsselland!

Broene Willy is nog niet terug op de redactie of het is een complete chaos! Als stagerenner moest ik zelfs diep door het stof…. vanwege een blunder van mijn kant!

De hele week liep het super terwijl de baas van huis was. Het vliegtuig was amper geland of ik had al een klacht ‘aan de broek hangen’. Aanvullende info over de actie ‘Hersenbokaal 2011’ had ik niet op de site geplaatst! De inzender van de info kwam (terecht) met de vraag waarom de info niet geplaatst was.

Ik kreeg de indruk dat het tweede berichtje naar een hele lijst mensen gestuurd was om extra stemmen te winnen voor dit geweldige initiatief. Omdat ik het artikel eerder die dag al op de site gezet had ging ik er eigenlijk vanuit dat ik er verder weinig aandacht aan zou kunnen besteden. Een geval van miscommunicatie…. Ik had absoluut niet begrepen dat het als aanvulling op het artikel op de site bedoeld was.

Gelukkig is de actie ondanks dit missertje toch best succesvol. Politie IJsselland staat met ruim 800 stemmen voorsprong voor op de nr.2 van de genomineerden.

Voor de duidelijkheid:
Het kost niets alleen maar 3 klikjes, 1 op de link,  dan 1 op de foto (naar beneden scrollen) en dan de stem uitbrengen maar dit staat onder de foto. Er staat niet bij dat je éérst op de foto moet klikken en dan op stem uitbrengen.

{youtubejw}jR00UrC-7Ts{/youtubejw}

Artikel delen: