Regio Politie Persberichten van zaterdag 5 november 2011

Invordering rijbewijs

Vollenhove – In de vroege ochtend van zaterdag 5 november heeft de politie het rijbewijs ingevorderd van een 22-jarige beginnend bestuurder uit Blokzijl. De man werd gecontroleerd op de Flevoweg en bleek teveel te hebben gedronken om nog te mogen rijden. De ademanalyse op het bureau gaf een uitslag van 758 ug/l. Er is proces-verbaal opgemaakt.

 

 

 

 

 

Diefstal airbags

Zwolle – Vrijdag 4 november werd aangifte gedaan van diefstal van airbags bij een autobedrijf aan de Boeierweg. Er werden 29 airbags ontvreemd uit auto’s die op een afgesloten terrein stonden. De diefstal vond donderdagavond 3 november vermoedelijk rond 21.00 uur plaats. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Wie informatie heeft over deze zaak wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

 

 

 

 

Vrachtwagen vast onder viaduct

Ane – Een 50-jarige vrachtwagenchauffeur uit Oosterhout is vrijdag 4 november met nek- en rugklachten overgebracht naar het ziekenhuis. Hij was vergeten de kraan op zijn vrachtwagen in te klappen en kwam daardoor vast te zitten onder het viaduct N34 aan de Dedemsvaartseweg.

 

 

 

 

Hennepkwekerij ontmanteld

Nieuw Heeten – In een pand aan de Oude Diepenveenseweg heeft de politie vrijdag 4 november een hennepkwekerij ontmanteld. De kwekerij met 3079 planten was ingericht in meerdere slaapkamers. De hennep en de apparatuur die gebruikt wordt bij de kweek zijn in beslag genomen en worden vernietigd. Onderzoek wees uit dat er tevens sprake was van diefstal stroom en eerdere oogst. Naar de eigenaar van de kwekerij, die niet in het pand aanwezig was, wordt een nader onderzoek ingesteld.

 

 

 

 

Verdachte aangehouden voor diefstal laptop

Deventer – Zaterdagochtend 5 november rond 01.00 uur heeft de politie na een melding op het Lamme van Dieseplein een 18-jarige man uit Deventer aangehouden op verdenking van diefstal. Deze werd in het Singelplantsoen gestolen van een 17-jarige jongen uit Lettele. De man maakte deel uit van een groepje van drie. De gedupeerde en anderen in zijn gezelschap gingen achter de drie aan en belden ondertussen de politie. De gestolen laptop werd tijdens de achtervolging weggegooid en was kapot. De verdachte is voor verhoor ingesloten op het politiebureau.

Artikel delen: