Wendy Schrijver gehuldigd door Tafeltennis Zwolle EK

Dat deerntie met die witte leersie’s det is Wendy
DALFSEN – ZWOLLE Vorige week speelden liefst 4 spelers van Tafeltennis Zwolle namens de Nederlandse selectie op de Europese Kampioenschappen paratafeltennis. Twee van hen kwamen zelfs met eremateriaal naar huis: Wendy Schrijver (zilver in teamklasse en geboren Dalfsense) en Gerben Last (zilver in zowel enkelklasse als teamklasse).

 

Ook TTZ-leden Daniëlle de Jong, Bas Hergelink en coaches Gerard Dijkland en Lumen Dekker waren actief in Split, Kroatië. Tafeltennis Zwolle is enorm trots op deze fantastische groep. Zij zijn een mooi voorbeeld van sporters die, ondanks lichamelijke beperking, op hoog niveau presteren. In het bijzijn van bondscoach Johan Lieftink, werden spelers en coaches afgelopen zaterdag in het zonnetje gezet.
Bij Tafeltennis Zwolle spelen de sporters met een beperking in de reguliere competities. Tafeltennis is een laagdrempelige sport die door iedereen kan worden beoefend. Op 19 november wordt er door Wendy gespeeld om het kampioenschap van de 3e divisie. Er zijn nog 4 punten nodig om dit te behalen. Zelf heeft de oud Dalfsense nog geen potje verloren in de competitie.
Over 3 weken gaat Wendy naar Buenos Aires, Argentinie, vergezeld door haar vader, Frans Schrijver. Voor de nodige support en ondersteuning. Dit zal het laatste toernooi van het jaar zijn voor de tafeltennisster. We houden de kijkers op de hoogte

Artikel delen: