Regio Politie Persberichten van 7 november

 

Twee mannen aangehouden voor poging inbraak

Zwolle – Aan de Thorbeckegracht werden zondagavond 6 november rond 22.00 uur twee mannen (19 en 22 jaar) uit Kampen en Zwolle aangehouden na een inbraakmelding bij een bedrijf. Het duo werd voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Aangehouden na bedreiging, verzet en belediging

Kampen – Zondagmorgenvroeg 6 november is een 22-jarige man uit Kampen aangehouden voor bedreiging met de dood. In een horecagelegenheid aan de Voorstraat bedreigde hij twee vrouwen met de dood. Bij zijn aanhouding verzette hij zich en uitte beledigingen naar de dienstdoende politiemensen. In afwachting van zijn verhoor werd de Kampenaar ingesloten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

 

Aangehouden voor onjuist identiteitsbewijs

Kampen – Een man, die tijdelijk in de gemeente Dronten woont, is zondagvond 6 november op het NS station aangehouden omdat bij met valse identiteitspapieren/ reisdocumenten reisde. De man waarvan de identiteit niet duidelijk is, werd aan de Vreemdelingenpolitie overgedragen. Naar hem wordt een ander onderzoek ingesteld.

 

 

Aangehouden voor mishandeling

Zwolle – De politie hield zondag 6 november een 34-jarige man (zonder vaste woon- of verblijfplaats) aan op verdenking van mishandeling. Hiervan is aangifte gedaan door een 27-jarige man uit Kloosterhaar. De twee kregen ruzie op de Zerboltstraat. De aanleiding lag in de relationele sfeer. Het slachtoffer verklaarde meerdere malen te zijn geslagen door de 34-jarige man. Deze is na aanhouding voor nader verhoor overgebracht naar het bureau.

 

 

Automobilist onder invloed

Olst – Een 33-jarige automobilist uit Deventer werd op zondagochtend 6 november staande gehouden op de Rijksstraatweg. De man verkeerde onder invloed van alcohol en blies bij de ademanalyse 375 ug/l. Hierop kreeg de man een proces-verbaal en een rijverbod van drie uur opgelegd.

Artikel delen: