Regio Politie Persberichten van woensdag 9 november 2011

 

 

 

Bekeuringen bij roodlicht controle

 

 

 

Zwolle – Bij een controle op de kruising Groot Wezenland/Burgemeester v Roijensingel werden zes bestuurders staande gehouden die het rode verkeerslicht negeerden. Tegen alle overtreders werd proces-verbaal opgemaakt.

 

 

Inbraak bedrijf

 

 

 

Steenwijk – Bij een bedrijf aan de Gasthuisstraat werd in de nacht van 7 op 8 november ingebroken. Men kwam binnen door een deur te forceren. Uit het bedrijf werd een nog onbekend geldbedrag en computerapparatuur weggenomen. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

 

 

 

Rijden onder invloed

 

 

 

Steenwijk – Op dinsdagavond 8 november werd een 38-jarige vrouw uit Steenwijk, die met haar auto op de stationsstraat reed, staande gehouden voor een alcoholcontrole. Bij de blaasproef op straat blies zij een A. Bij de ademanalyse op het bureau blies zij 380 ug/l. Proces-verbaal werd opgemaakt voor rijden onder invloed.

 

 

 

Tweetal aangehouden voor mishandeling

 

 

 

Deventer – Twee mannen van 51 en 27 uit Deventer en Coevorden werden op dinsdagmiddag 8 november aangehouden op de Enkstraat. De mannen worden er van verdacht een 26-jarige vrouw te hebben mishandeld. De aanleiding voor de mishandeling wordt gezocht in de relationele sfeer. De mannen werden ingesloten op het bureau. Tegen hen zal proces-verbaal worden opgemaakt.

 

 

 

 

Nekklachten na aanrijding

 

 

 

Zwolle – Drie personen werden op dinsdagavond 8 november ter controle per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd met nekklachten. De drie liepen de klachten op bij een kettingbotsing op de oprit naar de A28 (Zwolle Centrum). Een 32-jarige automobilist uit Meppel merkte te laat op dat de auto’s voor hem stilstonden op de oprit en botste tegen zijn voorligger. Deze botste op zijn beurt weer tegen de auto die voor hem stond. Tegen de man uit Meppel zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Artikel delen: