Kampioenen van het KAWE mix dubbeltoernooi Hoonhorst bekend!

HOONHORST – Van donderdag 3 tot zondag 6 november werd op de tennisbanen in Hoonhorst weer gestreden om de titel ‘kampioenen Mix Dubbel’. Met een deelnemersveld van 12 teams konden we een mooie poule indeling maken. In de A-poule werden leuke wedstrijden gespeeld en bleef tot het eind toe spannend wie de finales zouden bereiken.

Uiteindelijk speelden ‘Petje op, Petje af’ tegen Jolanda & Louis, waarbij ‘Petje op, Petje af’ de wedstrijd wisten te winnen. De B-poule bestond ook uit 6 teams. Ook in deze poule bleef het tot zondagochtend spannend wie de finale gingen spelen. Uiteindelijk werd het een heuse familieaangelegenheid, waarbij ‘Have fun’ speelden tegen Jan & Lucia. ‘Have fun’ won de finale en bevestigde daarmee de 1e plaats in de B-poule.

Alle deelnemers aan het KaWe mix dubbel toernooi werden verrast met een leuke attentie van de sponsor. Iedereen ontving een fles wijn en een t-shirt. Daarnaast ontvingen de finalisten nog een handdoek en voor de 1e prijs was ook een geschenkenboek beschikbaar. Alles ter beschikking gesteld door sponsor KaWe. Ook via deze weg willen wij, als toernooicommissie, de sponsor hartelijk danken voor jarenlange trouwe sponsoring.

Artikel delen: