Goedkope en goede zonnepanelen komen gewoon uit Dalfsen

 

DALFSEN – Goedkope zonnepanelen komen uit Dalfsen en ook andere duurzame oplossingen. Dijkman Energy Systems (zeg maar Dennis) heeft zich gespecialiseerd in duurzame energie. Denk hierbij aan goedkope zonnepanelen /pv installaties, een zonneboilercombi, collectoren, warmtepompen, houtkachels en pellet kachels. Zijn bedrijf zit aan de Badinckstraat in Dalfsen.

 

 

 

Zijn doel is, verteld Dennis, om voor iedereen een duurzame oplossing te vinden om energie te besparen. Ook proberen we mensen op de hoogte te houden van alle subsidiemaatregelen in deze markt, zodat u altijd het grootste voordeel heeft.

 

Zonnepanelen aanschaffen met goede prijs-kwaliteitverhouding
Prijs-kwaliteit is bij ons erg belangrijk. Een duurzame energieoplossing moet kwalitatief goed zijn maar natuurlijk niet te veel geld kosten. Door onze rechtstreekse import uit diverse landen kunt u onder andere zonnepanelen aanschaffen van goede kwaliteit tegen een lage prijs. Onze producten voldoen aan alle eisen voor de Nederlandse markt, hebben diverse testen doorstaan en zullen continu doorontwikkeld worden.

Wat leuk van Dalfsennet dat jullie bij mij aankloppen, dat kan ik zeer waarderen omdat de zonnepanelen en duurzaamheid eigenlijk alleen in Hoonhorst leeft en niet in Dalfsen zelf. Dit terwijl met een duurzaamheidslening van de gemeente het toch wel erg interessant word. Volgende week zijn wij bezig
in de Koele bij de meest duurzame woning van Hoonhorst, daar gaan we zwarte panelen plaatsen. Bij deze nodig ik u van Dalfsennet van harte uit om daar eens te kijken en te fotograferen.

 
U hebt ook een goede slag geslagen in Kampen en IJsselmuiden heb ik in de wandelgangen gehoord!Ja, klopt, een werkgroep daar heeft uit diverse offertes gekozen voor Dijkman Energy Systems uit Dalfsen als leverancier. “Ze hebben gekeken naar bijvoorbeeld kwaliteit, levensduur en garantie. Wij hadden de beste prijs kwaliteit verhouding. Ze willen niet later klachten krijgen als project loopt, dat zegt toch wel wat zegt Dennis heel bescheiden! Dat is ook een vorm van duurzaam. Iedereen wil wel op korte termijn winst maken, maar of een paneel twintig of dertig jaar mee gaat, scheelt net de winst die je er dan op maakt”,

 

 

Ook de ontwikkelingen van de zonneboilers en de warmtepompen staan bij ons niet stil. Wanneer er een verbetering beschikbaar is voor onze producten zullen wij deze met 2 handen aangrijpen. Wij gaan voor kwaliteit producten met de hoogste opbrengst aldus Dennis Dijkman, zeg maar Diekman.

Artikel delen: