Graven naar vroeger in de oude doos

DALFSEN – Hier nog een paar foto‘s van 60 jaar terug. Op de eerste foto haalde mijn moeder op zaterdagavond de melkbus van de weg die de melkrijder net terug had gebracht met zijn paard en wagen, kinderen uit den Haag die hier op vakantie waren moesten natuurlijk mee rijden.

Op de 2de foto staan de koeien rustig te drinken, ze hadden net vers water gehad.
Waar het bosje op de achtergrond is, is vorige week een bouwput gegraven en komt de  “Woontoren” van de Gerner Marke.
 
Deze foto‘s heb ik zelf jaren niet meer gezien,maar door Dalfsennet ben ik op zoek gegaan en komen veel herinneringen weer boven,en dan te bedenken dat op dit uitzicht nu de nieuwbouwwijk De Gerner Marke is gekomen. Als mijn ouders dit nu eens weer zagen, ze zouden nu 106 en 113 jaar geweest zijn.

Ik weet dat heel veel kijkers hier van genieten. Maar u kunt zelf ook gewoon inzenden. U maakt gewoon een digitale foto (zonder flits) van de foto uit uw album, verhaaltje er bij en klaar. Het is niet zo moeilijk. Op de 2de foto staan de koeien rustig te drinken, ze hadden net vers water gehad.
Waar het bosje op de achtergrond is, is vorige week een bouwput gegraven en komt de  “Woontoren” van de Gerner Marke.
 
Deze foto‘s heb ik zelf jaren niet meer gezien,maar door Dalfsennet ben ik op zoek gegaan en komen veel herinneringen weer boven,en dan te bedenken dat op dit uitzicht nu de nieuwbouwwijk De Gerner Marke is gekomen. Als mijn ouders dit nu eens weer zagen, ze zouden nu 106 en 113 jaar geweest zijn
 

Artikel delen: