Dalfsenaren kunnen nu echt goedkoop op vakantie: veiling!

DALFSEN – ENSCHEDE – Duitse reisveilingsite gaat concurrentie aan in Nederland.De grootste reisveilingwebsite van Duitsland boekt een enkeltje naar Nederland. De Nederlandse variant op Reisensteigern.de heet www.topreisveiling.nl en gaat de concurrentie aan met de bestaande Nederlandse giganten, zoals vakantieveilingen.nl en hotelkamerveilingen.nl.

 

Topreisveiling.nl is gevestigd in Enschede en is specialist in het aanbieden van doorgaans goedkope vrijetijdsarrangementen. Omdat websitebezoekers kunnen bieden op zowel de Duitse als de Nederlandse arrangementen, heeft Topreisveiling.nl een meerwaarde voor de vakantiezoekende consument. De van oorsprong Duitse reisveilingwebsite is marktleider bij onze oosterburen en heeft zijn waarde daar allang bewezen. De twee jonge Nederlandse ondernemers Daan Dokter en Kim Vermeulen zien ook in Nederland genoeg kansen om het concept succesvol te laten zijn.

De meerwaarde van Topreisveiling.nl
De tweetalige website biedt voor zowel de Nederlandse als Duitse vakantieganger meerdere voordelen. Voor beiden geldt dat gebruik kan worden gemaakt van zowel het Duitse als Nederlandse reisaanbod. Topvakanties in Duitsland staan vermeld op de Nederlandse website, voordelige reis- en hotelarrangementen in Nederland staan vermeld op de Duitse pagina van de website. Topreisveiling.nl hanteert met hun aanbiedingen vaak startprijzen die soms 80% onder de normale verkoopprijs van het hotel liggen. Omdat Topreisveiling.nl voor de samenwerkende hotels doorgaans een lagere provisie berekent dan hun concurrenten doen, is de prijs voor de consument blijvend laag.

Daan Dokter en Kim Vermeulen van Topreisveiling.nl vertellen waarom het concept in Duitsland reeds succesvol is: “Los van de welbekende veilingen vanaf 1 euro, bieden we ook reizen en arrangementen aan met een zogenaamde vanaf-prijs. Vaak blijkt dat reizen met een vanaf-prijs uiteindelijk goedkoper zijn dan de reizen waarop vanaf 1 euro kan worden geboden. Dit komt doordat mensen zo opgaan in het bieden dat ze soms de prijsrealiteit uit het oog verliezen. Bij vanaf-prijzen is het fanatieke opbieden niet zo aan de orde, waardoor deze reizen er vaak voordeliger uitgaan dan de reizen vanaf 1 euro.”

Topreisveiling.nl is een veilingwebsite die is gericht op het veilen van vrijetijdsarrangementen. De veilingwebsite fungeert als een platform tussen de reisaanbieder enerzijds en de reislustige bieder anderzijds. Bij Topreisveiling.nl wordt geboden op hotelvouchers, vakantiehuisvouchers en dag-, week- of weekenduitstapjes in binnen- en buitenland. Voor de aankomende kerst- en winterperiode staan reeds complete arrangementen op de website vermeld.

Artikel delen: