Regio Politie Persberichten van maandag 14 november

 

 

Aangehouden voor diefstal gsm

Zwolle – Twee mannen uit Zwolle (18 en 19 jaar) zijn zondagmorgen 13 november aangehouden voor diefstal. Op de Jufferenwal pakten zij de telefoon van een 17-jarig meisje uit Sleen uit haar handen en gingen er vandoor. Op basis van hun signalementen konden zij kort daarna op de Melkmarkt worden ingerekend. De telefoon werd bij hen aangetroffen. In afwachting van hun verhoor is het tweetal ingesloten. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt,.

Man aangehouden voor vrijheidsberoving en mishandeling 

Deventer – De politie heeft maandagochtend 14 november een 28-jarige man uit Zutphen aangehouden. Hij wordt verdacht van vrijheidsberoving en mishandeling van zijn ex-vriendin. De vrouw werd voor controle overgebracht naar het ziekenhuis en kon na behandeling naar huis. De man is voor verhoor ingesloten op het politiebureau.

Inbraak in twee auto’s

Raalte – Tussen vrijdagavond 11 november en zaterdagochtend 12 november (03.30)  is op de Kennedylaan ingebroken in twee auto’s. Hieruit werden onder andere een navigatiesysteem en autopapieren ontvreemd. Het is nog onduidelijk hoe men in de auto’s kon komen. De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van deze auto-inbraken. Mocht u iets gezien of gehoord hebben dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 en te vragen naar team Salland.
 

Artikel delen: