Voormalig EnKaBé gebouw krijgt andere bestemming

 

DALFSEN – Het voormalig pand welke is gebouwd door de Enkabé aan de Goldkampstraat 41, krijgt een andere bestemming. Het laatste bedrijf dat in dit pand heeft gezeten was Bos Diervoeders.  Er komen maar liefst 61 units in voor verhuur.

Buiten is het al goed zichtbaar, er wordt keihard gewerkt aan de voorbereiding van nieuw straatwerk. Daar waar de vrachtwagens met levensmiddelen konden laden en lossen door naar beneden te rijden, is nu allemaal gelijkvloers geworden. Volgens bevestigde berichten kan men er straks kleine ruimtes huren voor opslag. Op deze locatie op het bedrijventerrein “Rondweg” te Dalfsen wordt een multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw wat de naam“De Goldkamp” krijgt, gerealiseerd.

Dit bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit maar liefst 61 nieuw te bouwen bedrijfsunits welke variëren in grootte van ca. 25 m² tot ca. 100 m². De units kunnen straks zowel zelfstandig als geschakeld worden gekocht. Deze units mogen worden gebruikt als werkplaats, opslagruimte, stalling. De units aan de voorzijde zijn op de 1e verdieping voorzien van kantoorruimte.

Artikel delen: