Website beeld

Dalfsen – Ik volg jullie website zeer regelmatig. Sinds jullie een nieuwe lay-out hebben van de site, is het beeld bij mij veranderd. De artikelen zijn zo heel erg slecht te lezen. Ik kan niet vinden of dit aan mijn instellingen ligt of bij jullie site. Misschien hebben meerdere bezoekers er melding van gemaakt. Zijn er meer kijkers die problemen hebben, mail dan naar info@dalfsennet.nl

Dan zullen we onderzoeken of het aan de instelling ligt van uw computer of dat er andere zaken spelen. Want deze site moet natuurlijk wel goed te lezen zijn. Want onze webmaster heeft er zo veel tijd en energie ingestoken, dat moet niet voor niets zijn natuurlijk. En mocht het aanuw instellingen liggen, dan kan de webmaster u wellicht prima tips geven. Wordt vervolgd.

 

Hier een tip van een trouwe kijker(en inzender)

Ik las net het berichtje van de lezer die problemen heeft met het lezen van de nieuwe site.
Ik had ook wat problemen, artikelen en foto’s gingen door elkaar en sommige artikelen waren maar half te lezen.
Links bovenin staat de werkbalk met de naam bv. http// enz. naast het icoontje vernieuwen staat het icoontje compatibiliteistsweergave, als je daar op klikt is het probleem w.s. verholpen. Bij mij werkte het wel.(bij mij staat die dan rechts, ik heb het aangeklikt en kunnen ervaren wat sommige kijkers dan te zien krijgen, nog een klik en klaar is het bedankt. Red)

Veel succes verder met de site, ik vind het er mooi uitzien zo, oogt een stuk moderner!

 Een ander kijker:

Op al mijn computers waarmee ik jullie site wel eens bekijk, zijn er 5 stuks, werkt jullie nieuwe site voor de volle 100 %. Ligt dus vast aan de instellingen van de browser van de reageerder.

 

Artikel delen: