HUUROVEREENKOMST HOSPICE DALFSEN GETEKEND

Willem Muijlwijk (links) en Henk van der Wal (rechts) ondertekenen de
Huurovereenkomst

Op dinsdag 22 november hebben de heren Muijlwijk van Woonstichting VechtHorst en Van der Wal van St. Hospice Hardenberg gezamenlijk de huurovereenkomst getekend van de pastorie aan de Bloemendalstraat 20 in Dalfsen.
De St. Hospice Hardenberg en Woonstichting VechtHorst realiseren hier samen het medio 2012 te openen Hospice ’t Huis De Pastorie.

 

De huurovereenkomst wordt overhandigd.

“Wij zijn ontzettend blij dat we nu, nadat we lang maar bijzonder constructief met VechtHorst hebben gesproken en onderhandeld, zover zijn dat we de huurovereenkomst voor het hospice kunnen tekenen” aldus voorzitter Henk van der Wal van de St. Hospice. “Er is veel vraag naar zorg uit de hele regio bij het hospice in Hardenberg waar het bezettingspercentage dit jaar boven de 85% ligt. Een uitzonderlijk hoog percentage” aldus Van der Wal. “We zijn dan ook al langere tijd aan het kijken naar een plek om een tweede locatie te kunnen openen en zijn bijzonder blij met het werkelijk schitterende pand in Dalfsen. Het pand heeft enorme uitstraling, heeft een prachtige tuin voor onze toekomstige gasten en is ideaal gelegen op een steenworp afstand van het centrum. Het hospice zal straks plaats gaan bieden aan twee gasten. We hebben er bijzondere hoge verwachtingen van”.

Ook bij VechtHorst is men enthousiast over de samenwerking. “Gaandeweg de vele gesprekken die we gevoerd hebben zijn we steeds meer tot de overtuiging gekomen dat een hospice meer dan bijzonder op zijn plaats is in de monumentale pastorie” aldus directeur-bestuurder Willem Muijlwijk van VechtHorst.

 

 

Artikel delen: