Carla Bohnert opent expositie in het Oude Postkantoor

DALFSEN – De stichting Kunst om Dalfsen heeft kunstenares Carla Bohnert wederom de mogelijkheid gegeven om in het Oude Postkantoor in Dalfsen te exposeren. Naast de scala van haar nieuwe werken die te bezichtigen zijn is er tevens zeer recent werk te zien van de bevriende Zwolse kunstenaar Henk Nyenhuis.

 

Carla Bohnert heeft met haar aparte kijk op de schilderkunst vele schilderijen gecreëerd waarbij haar stijl van overlopende kleuren en diepte in haar abstracte werken in het oog springen. Carla houdt zich verder bezig op het gebied van schilderworkshops, glasdesign workshops, maar ook inrichting van ruimten en muurschilderingen.
Daarnaast creëert ze natuurlijk zelf vele doeken, ook in opdracht, en werkt momenteel veel met glas en glas in lood.
Nyenhuis schildert graag thema’s die hem op dat moment bezighouden, zijn stijl is realistisch, divers en veelal figuratief, met een vlotte toets probeert hij de essentie zo treffend mogelijk neer te zetten in bont kleuren palet.
Nyenhuis is bekend van zijn veelal in opdracht gemaakte muurschilderingen, maar recent schildert hij meer en meer eigen werk. Het atelier van Henk Nyenhuis is gevestigd in Zwolle, waar men ook terecht kan voor cursussen en workshops.
De bekende Zwolse DJ Hans Stroeve zal tijdens de officiële opening met zijn zorgvuldig uitgebalanceerde keuze van muziek zorg dragen voor de muzikale klanken. Hans is al geruime tijd actief als samensteller van het muzikale menu en resident DJ van De Librije, het drie sterren restaurant van Jonnie & Thérese Boer te Zwolle, maar ook voor o.a. Librije’s Hotel , Landgoed Lauswolt, ’t Schulten Hues e.v.a. verzorgt Hans daar de muzikale omlijsting.
De opening van de expositie vindt plaats op zaterdagmiddag 3 december vanaf 14:00.
Het Oude postkantoor is daarna geopend vanaf dinsdag tot zaterdag vanaf 12:00 tot 17:00.
Voor meer informatie kijk op www.henknyenhuis.nl, www.hansstroeve.nl en natuurlijk www.carlabohnert.nl

 

Artikel delen: