Regio Politie Persberichten van woensdag 7 december 2011

 

 

Omstanders overmeesteren overvaller

Zwolle – Een 40-jarige inwoner van Almere werd op dinsdagmiddag 6 december aangehouden door omstanders nadat hij een 74-jarige Zwolse probeerde te beroven van haar zojuist gepinde geld. De vrouw had net een geldbedrag opgenomen bij de geldautomaat toen de man uit Almere haar dit afhandig probeerde te maken. De man werd door omstanders overmeesterd op het Bachplein en overgedragen aan de politie. De man werd ingesloten op het bureau.

 

Fietser gewond bij aanrijding met bus

 

Hardenberg – Een 56-jarige fietser uit Hardenberg raakte op dinsdagochtend 6 december gewond bij een aanrijding met een bus op de JC Kellerlaan. Vermoedelijk werd de man over het hoofd gezien door de bestuurder van de bus toen deze wilde afslaan. De fietser werd met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie stelt een nader onderzoek naar het ongeval in.

 

 

Jongen aangehouden voor winkeldiefstal

 

Hardenberg – Een 12-jarige inwoner van Bergentheim werd op dinsdagmiddag 6 december aangehouden in een winkel aan de Voorstraat. De jongen wordt er van verdacht goederen te hebben weggenomen zonder deze af te rekenen bij de kassa. De jongen werd ingesloten op het bureau en zal worden doorgestuurd naar Bureau Halt.

 

 

Tweetal verdacht van stelen statiegeldbonnen

 

Diepenveen – Op dinsdagmiddag 6 december werd bij de politie melding gedaan van diefstal. Twee onbekende mannen hadden rond 16.15 uur een bus met statiegeldbonnen opengebroken bij een winkel aan de Dorpsstraat. De statiegeldbonnen waren bestemd voor een goed doel. De politie stelt een onderzoek in en bekijkt o.a. de bewakingsbeelden van de winkel.

 

 

Man aangehouden voor huiselijk geweld

 

Deventer – Een 22-jarige inwoner van Deventer werd op dinsdagavond 6 december aangehouden voor huiselijk geweld. De man wordt er van verdacht zijn 52-jarige moeder te hebben mishandeld. De man werd ingesloten op het bureau. Daar werd proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

 

 

Vrouw gerold van portemonnee

 

Zwolle – Een 38-jarige inwoonster van Zwolle werd op dinsdagmiddag 6 december ongemerkt bestolen van haar portemonnee op de Diezerstraat. De portemonnee, met daarin geld, rijbewijs en (bank)pasjes, werd uit haar tas gestolen tijdens het winkelen. De politie waarschuwt voor zakkenrollers gedurende de drukte in de stad in aanloop naar de feestdagen.

 

 

Artikel delen: