Nog enkele plaatsen vrij in de bus naar Emmen

ZWOLLE – Er zijn nog enkele plaatsen vrij in de bus naar Emmen. Kaarten voor de autocombi zijn er nog voldoende. Tot vrijdag 9 december, 17.00 uur worden de nog beschikbare bus- en autocombi kaarten verkocht bij de receptie van het FC Zwolle stadion, ook vor Dalfsenaren. De wedstrijd FC Emmen — FC Zwolle kan uitsluitend bezocht worden middels een verplichte bus- en autocombi regeling. De kassa bij het gastenvak in Emmen is gesloten.

 

Buscombi
Mensen die naast seizoenkaart- of clubkaarthouder ook lid zijn van de Supportersclub krijgen korting. Leden van de Supportersclub betalen € 20,-. Voor niet-leden bedraagt de prijs € 25,-. Uitkaarthouders betalen slechts € 15,-! Op de heenreis wordt er geen alcohol geschonken en in de bussen geldt een rookverbod. Vertrek bussen vanaf stadion 18.00 uur.

Autocombi
Supporters dienen in de voorverkoop een omwisselbiljet voor de autocombi aan te schaffen, waarmee zij onder voorwaarden met de auto kunnen afreizen naar Emmen en deze verplicht kunnen parkeren via de wielerbaan nabij het gastenvak van Emmen. Emmen bezoeken met de trein is dus niet toegestaan! Prijs van een omwisselbiljet voor de autocombi is € 7,-.

Het omwisselen van het autobiljet voor een toegangskaart voor het bezoekersvak in Emmen kan alleen op de wedstrijddag op parkeerplaats Lageveen (tussen afslag 24 Zuidwolde en afslag 25 De Wijk) aan de A28 Meppel — Hoogeveen tussen 18.30 en 19.00 uur.

(bron fczwolle.nl)

Artikel delen: