Dalfsennet kan nog druk worden volgende week

DALFSEN – Net als lezers van dagblad Tubantia kunnen lezers van dagblad De Stentor volgende week de gevolgen merken van  het cao-conflict bij de kranten. Onderhandelingen tussen de werkgevers en de vakbond voor journalisten over een nieuwe cao zijn vastgelopen. Volgens de redacties van beide regionale kranten in Overijssel is niet precies te zeggen welke acties volgen als het cao-conflict blijft bestaan. Er komen niet meteen stakingen, maar die worden op de langere termijn ook niet uitgesloten.

Journalisten van De Stentor denken volgende week een artikel over het conflict te schrijven. Daarnaast kan de krant in grijstinten verschijnen en worden spandoeken opgehangen bij de redacties.

reactie op rtv oost:
Herman: ‘Door de krant, komt de leugen in het land.’ De lezer zegt al jaren de krant op, velen willen niet langer betaald bedrogen worden. Alleen onafhankelijker en regionale journalistiek zonder mediamolochs en mediacampagnes zonder hoor-en-wederhoor tegen christendom of bepaalde politici, kan de krant nog redden. Ik zal helaas weinig tot geen traan laten als De Stentor en andere Wegener-titels definitief verdwijnen. De kansen zijn verspeeld voor de oude media en de mainstreamedia (incl. televisie). Afgezien van regionale berichtgeving op zeer lokaal niveau.(bron rtv oost)

Indien nodig en indien mogelijk zal dalfsennet.nl volgende week extra mensen inzetten om u toch van (gratis) nieuws te voorzien! Wij hebben geen reden om te staken. Extra vrijwilligers kunnen zich al vast melden om dit gat op te vangen in geval van staking. Want de lezer mag hier niet de dupe van worden.

Artikel delen: