Regio Politie Persberichten van maandag 12 december 2011

 

Aangehouden voor huiselijk geweld

Hardenberg – Een 34-jarige man uit Hardenberg werd zondagochtend 11 december aangehouden en ingesloten voor huiselijk geweld. De Hardenberger had zijn vriendin mishandeld. Hij kreeg een huisverbod opgelegd van tien dagen en kan een proces-verbaal tegemoet zien. Voor de partner is een hulpverleningstraject opgestart.

Aangehouden voor huiselijk geweld

Steenwijk – Een 25-jarige man uit Steenwijk is zondagavond 11 december aangehouden voor huiselijk geweld. Hij bedreigde zijn huisgenoten met ernstig geweld. Voor de nazorg is het Steunpunt Huiselijk Geweld ingeschakeld. Tegen de Steenwijker wordt proces-verbaal opgemaakt.

 

Aangehouden na beroving

Steenwijk – Na beroving van een 38-jarige Drontenaar zijn maandagmorgenvroeg 12 december een 20-jarige vrouw en een 23-jarige man uit Steenwijk aangehouden en ingesloten. Het tweetal zou het slachtoffer voor een zakelijke transactie op de H. Schralestraat treffen. Daarover ontstond een woordenwisseling en een handgemeen waarbij het slachtoffer met een mes werd bedreigd en geld moest afgeven. Naar de beroving wordt een nader onderzoek ingesteld en proces-verbaal opgemaakt.

 

Winkeldief aangehouden

Zwolle – Zondagmiddag 11 december is in een winkel aan de Charles Storkstraat een 53-jarige man uit Hoogeveen aangehouden voor winkeldiefstal. De man had diverse kerstartikelen weggenomen ter waarde van 46 euro. Toen hij de winkel uitliep ging het alarm van de detectiepoortjes af. Er is proces-verbaal tegen de man opgemaakt.

 

Aangehouden voor mishandeling

Bathmen – Een 22-jarige man uit Brummen is maandagmorgenvroeg 12 december aangehouden voor mishandeling. In een uitgaansgelegenheid aan de Brink had hij een 20-jarige Deventenaar geslagen. In afwachting van zijn verhoor werd de aangehouden man ingesloten. Tegen hem wordt een onderzoek ingesteld en proces-verbaal opgemaakt.

 

Man aangehouden voor belediging

Nieuw-Heeten – Op de Holterweg werd zondagavond 11 december een 48-jarige man uit Nieuw-Heeten aangehouden. Hij vond het nodig om een agent, die langs de kant van de weg een snelheidscontrole uitvoerde, te beledigen. De man krijgt een proces-verbaal.

 

Artikel delen: