Regio Politie Persberichten van dinsdag 13 december 2011

 

Fietser lichtgewond bij aanrijding

IJhorst – Op maandagavond 12 december is bij een aanrijding op de Poortsteeg een 14-jarige fietser uit de gemeente IJhorst lichtgewond geraakt. De jongen stak plotseling over ter hoogte van de fietsovergangersteekplaats in de richting van de Kerkweg en kwam hierbij in aanrijding met een auto.  Hij verklaarde de auto niet gezien te hebben en verleende daarom dus ook geen voorrang. De jongen werd door ambulancepersoneel onderzocht en is vervolgens met de ambulance thuis afgezet.

 

 

Aangehouden voor bedreiging politiemensen

Kampen – Maandagavond 12 december werd op de Eenvoudstraat een 23-jarige Kampenaar aangehouden en ingesloten voor bedreiging. Voor een oplopend conflict in zijn woning was de politie ter plaatse geroepen. Bij aankomst werden de dienstdoende politiemensen buiten zijn woning door de Kampenaar opgewacht met een keukenmes. Na dringend aanspreken was de man genegen het mes te laten vallen en werd hij ingerekend. Naar de bedreiging wordt een onderzoek in gesteld. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt.

 

Gewond bij aanrijding

Grafhorst – Bij een verkeersongeval op de kruising Meenteweg / Grafhorsterweg is maandagmiddag 12 december een 62-jarige fietsster uit Grafhorst gewond geraakt. Zij werd met een gebroken been per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw kwam in botsing met een 5-jarig meisje uit Grafhorst dat op haar fietsje de kruising opreed en geen voorrang verleende aan het slachtoffer. Beiden kwamen ten val. Naar het ongeval wordt een ander onderzoek ingesteld.

 

 

Artikel delen: