Nooit meer je kind uit het oog verliezen, dankzij Freddy Wennemars

Spotme

DALFSEN – Het studentenbedrijf Simplicities S.C. introduceert SpotME eind december in Nederland. SpotME is een GPS systeem wat klein genoeg is om aan de riem van een kind te bevestigen. Op die manier verliezen ouders kun kinderen nooit meer uit het oog. SpotME is vanaf eind december te bestellen via www.simplicities.nl, maar u kunt nu al reserveren!

 

Een van de acht oprichters van Simplicities, Freddy Wennemars uit Dalfsen, vertelt dat hij de afgelopen weken bezig geweest zijn met het ontwikkelen van een nieuw GPS systeem waarmee ouders de locatie van hun kind via het internet kunnen opvragen. De actie ligt dus bij de ouders en niet bij het kind, wat bij concurrenten wel het geval is. ‘Het was een hele klus om alles werkend te krijgen tegen een zo laag mogelijk prijs, maar het is ons gelukt en eind december is het dan eindelijk zo ver en verschijnt SpotME op de markt. SpotME zal €57.95 gaan kosten, wat een stuk minder is dan dergelijke GPS systemen.

Hoe het werkt
SpotME is een klein GPS systeem waar een siliconen hoesje omheen zit. Met dat speciale siliconen hoesje kan men SpotME aan de broekriem van kinderen vastmaken. Zodra het kind besluit dat het tijd is om de wereld te gaan ontdekken kunnen ouders met een mobiele telefoon een sms naar het SpotME sturen. Als SpotME de sms ontvangen heeft, stuurt het de coördinaten door naar de website van Simplicities. Ouders kunnen op de site inloggen met een persoonlijk account, waarna de locatie van het kind wordt getoond.

Reserveren en bestellen
SpotME verschijnt eind december, maar u kunt er nu al één reserveren. Reserveren is geheel vrijblijvend. Vul het reserveringsformulier in op www.simplicities.nl en reserveer. Er wordt dan contact met u opgenomen wanneer SpotME beschikbaar is.

Artikel delen: