Extra Politie Persbericht, nog een overvaller aangehouden

 

Staphorst/Raalte – Vierde verdachte voor overval juwelier Raalte aangehouden. Op dinsdagochtend 13 december werd een 18-jarige inwoner van Raalte in zijn woning aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de overval op een juwelier aan de Gemeenteweg in Staphorst op woensdagochtend 30 november jl. Op donderdag 8 december werden al twee Zwollenaren van 25 en 27 jaar en een eveneens 18-jarige inwoner van Raalte aangehouden. Het onderzoek naar de overval wordt voortgezet.

Eerder verzonden bericht (08/12/2011)
Drie mannen aangehouden voor overval op juwelier
Staphorst – Donderdag 8 december zijn drie mannen uit Zwolle (25 en 27) en Raalte (18) aangehouden. Zij worden verdacht van de betrokkenheid bij de overval op juwelier Dekker aan de Gemeenteweg, op woensdag 30 november jl. Het drietal is ingesloten. Tegen hen wordt een nader onderzoek ingesteld.

Eerder verzonden bericht (30/11/2011)
Overval op juwelier
Staphorst – Woensdagochtend 30 november omstreeks 10.00 uur werd een juwelier aan de Gemeenteweg overvallen. Twee onbekende mannen kwamen de zaak binnen en gingen er na de overval op een grijze scooter vandoor in de richting van de Ebbinge Wubbenlaan. Door getuigen is gezien dat zij daarna linksaf sloegen de Boldeweinlaan op. Tijdens de overval raakte een medewerker van de winkel gewond, omdat hij werd gestoken. Hij moest zich in het ziekenhuis laten behandelen aan zijn verwondingen. De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844. Beide mannen hadden een donkere huidskleur en droegen zwarte kleding. Eén van de mannen droeg een donkere muts en daarnaast hadden zij een donkere sporttas bij zich.

Artikel delen: