VVV Staphorst verhuist naar hotel restaurant Waanders

STAPHORST – Ruimere openingstijden voor VVV-agentschap

Per 1 januari verhuist de VVV in Staphorst van de locatie aan de Gemeenteweg naar hotel restaurant Waanders. Vechtdal Marketing heeft in de directeur van Waanders een enthousiaste ondernemer gevonden die met het VVV-agentschap bezoekers in Staphorst wegwijs wil maken in de omgeving.

VVV voor toerist en eigen inwoner
In 2004 werd de VVV-vestiging aan de Gemeenteweg in Staphorst geopend. Sinds die tijd is door diverse vrijwilligers flink aan de weg getimmerd. Zo is er een compleet aanbod aan fiets-, wandel- en autoroutes ontwikkeld en is er inmiddels een aantal leuke producten voor kinderen te verkrijgen om Staphorst beter te leren kennen. De afgelopen jaren wisten niet alleen toeristen, maar ook steeds meer Staphorsters de weg naar de VVV te vinden.

VVV-Agentschap
Om de dienstverlening ook in de toekomst op peil te houden, is besloten de activiteiten vanaf 1 januari 2012 voort te zetten met een VVV-agentschap onder het dak van Waanders. Op deze manier kunnen kosten bespaard worden, bovendien is het mogelijk de openingstijden van de VVV te verruimen. (Wanneer volgen andere plaatsen ? Zet er maar echte ondernemers achter.Red.) In Waanders zal de VVV een uitgebreid assortiment aan lokale en regionale informatie en producten bieden en VVV bonnen en dinercheques verkopen. De medewerkers van Waanders worden door Vechtdal Marketing opgeleid, zodat zij bezoekers op een goede manier kunnen ontvangen en kennis kunnen laten maken met Staphorst en omgeving.

In verband met de verhuizing is de VVV aan de Gemeenteweg vanaf 24 december gesloten. Het VVV-agentschap in Waanders is vanaf 9 januari dagelijks geopend tussen 07:00 en 23:00 uur. HR Waanders is gevestigd aan de Rijksweg 12 in Staphorst.

Artikel delen: