Meer over 10-jarige meisje uit Oudleusen (mogelijke) ontvoering

OUDLEUSEN –  Donderdagavond 15 december is door een Poolse inwoonster van Oudleusen aangifte gedaan van vermissing van haar 10-jarig dochtertje, Paula CZAJKOWSKA. Het meisje vertrok die avond rond 18:30 uur per fiets met de mededeling dat zij naar een vriendinnetje zou gaan. Kort daarna kreeg de vrouw, van haar Poolse ex-man en vader van het meisje, bericht dat hun dochtertje bij hem was.

Op dit moment is onduidelijk wat de precieze beweegredenen zijn van de vader. Onduidelijk is ook of de man nog een (Poolse) omgangsregeling heeft voor zijn dochtertje.

 

Signalement:

Ze is 1.40 meter lang, heeft lang bruin haar en bruine ogen. Zij droeg bij haar vertrek een zwarte jas met daaronder een grijs shirt, een donkerblauwe spijkerbroek en zwart/ witte schoenen (zie voor foto: www.vermistekinderen.nl)

 

Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met haar verdwijning – en nog niet met de politie gesproken hebben – wordt gevraagd contact met de politie op te nemen via 0900-8844. Er vindt internationale opsporing plaats naar zowel haar als haar vader. Het meisje staat gesignaleerd opwww.vermistekinderen.nl. Tegen de man is een Europees opsporingsbevel uitgevaardigd.

 

Daarnaast heeft de politie al haar internationale opsporingscontracten ingeschakeld om het meisje op te sporen en terug te brengen. Ook is een speciaal team voor het onderzoek naar haar verblijfplaats samengesteld.

 

Artikel delen: