Snertloop vv Hoonhorst 2012

 

HOONHORST – De nevenactiviteitencommissie van voetbalvereniging Hoonhorst organiseert op zondag 8 januari 2012 de jaarlijkse snertloop. Dit is de mogelijkheid om na de feestdagen weer wat aan de conditie te doen. Er kan zoals gewoonlijk gekozen worden uit 3 afstanden: De 3, 6 of 9 kilometer. De gebruikelijke route (Oude Vechtsteeg via Emmerschool en Maatpad naar Kerkstraat) kan dan worden afgelegd. Voor het eerst zal de route ook langs onze plaatselijke trots, de gerestaureerde ‘Molen van Fakkert’, lopen.

 

Ook is er de mogelijkheid om dezelfde route in tegengestelde richting te wandelen, om zo onderweg de lopers aan te moedigen.
Ouder(s)/verzorger(s): u bent natuurlijk ook van harte welkom en mag ook meelopen met uw zoon en/of dochter. Zeker voor de wat jongere jeugd is dit wel prettig.

Het startschot vanaf sportpark De Potkamp zal klinken om 14:00 uur. Inschrijven kan vanaf 13:15 uur in De Potstal.
Inschrijfkosten: jeugd tot 16 jaar €1,- en personen vanaf 16 jaar €2,-. Een op ambachtelijke wijze gemaakte kop verse snert en een consumptie zijn hierbij inbegrepen. Aansluitend zal er een nieuwjaarsreceptie plaatsvinden in de kantine. Onder het genot van een borrel kunt u een ieder het beste wensen voor 2012.
Graag zien we u op zondag 8 januari 2012!              

Cock Nolles, Frans Smook, Ivo Braam en Paul Schrijver
Nevenactiviteitencommissie VV Hoonhorst
Volg ons nu ook op Twitter! https://twitter.com/#!/VV_Hoonhorst

 

Artikel delen: