Lemelervelds ouderenkoor richting de 50 leden

 

LEMELERVELD – Herfstklanken’  is groeiende . Het Ouderenkoor ‘Herfstklanken’  gaat momenteel richting de vijftig leden. Nog een drietal nieuwe leden en het is zo ver. Het afgelopen jaar is er veel opgetreden in Lemelerveld maar ook buiten de Lemelervelder ‘grenzen’. Verder was het ouderenconcours in Gorssel zeker wel het hoogtepunt. Immers! O.l.v. dirigent Flip Jonkman werd een 1e prijs met lof behaald en ….voor het eerst in de geschiedenis van dit enthousiaste koor.

 

Op vrijdag 6 januari beginnen vanaf 9.30 u. weer de repetities in de ‘Mozaïek’ te Lemelerveld. Het streven is om binnenkort het 50e lid te kunnen binnen halen.
In januari wordt verder aanvang gemaakt met de voorbereiding richting het Ouderenzangconcours te Gorssel. “Herfstklanken’ doet dit jaar voor de 26e x mee aan dit evenement. In 2012 zal dit gaan gebeuren op vrijdagmiddag 8 juni. Ook Ouderenkoor ‘In de Maat’ is dan van de partij. Buiten het concours zijn nog enkele andere data vastgelegd. Zo treed men op 14 maart op in ’t Weytendaal  te Wijhe waar momenteel Sien Holterman verblijft.
De Zangersdag in Oudleusen is op zaterdag 21 april 2012. In de maand februari is inmiddels ook wat gepland. Op zondag 19 februari 2012 werkt het koor mee aan de viering in de P.K.N. Kerk te Lemelerveld op uitnodiging van de nieuwe dominee. Volop activiteiten dus rond ‘Herfstklanken’.
Verder is de samenwerking met SWOL (Stichting Welzijn Ouderen Lemelerveld) altijd zeer prettig.
Zingen is gezond!
Flip Jonkman – dirigent
0572-392494
www.flipjonkman.com

Artikel delen: