Snertloop en Nieuwjaarsreceptie vv Hoonhorst druk bezocht.

Met precies 140 deelnemers is de Snertloop van 2012 de boeken in gegaan als drukst bezochte Snertloop van VV Hoonhorst aller tijden. Even na 14:00 uur klonk het startschot waarop jeugd en senioren hun beste beentje probeerden voor te zetten.Gekozen kon worden uit 3, 6 en 9 kilometer. Het bekende rondje over de Oude Vechtsteeg – Maatpad en Kerkstraat kende dit jaar een unicum. Er kon vlak langs de pas gerestaureerde ‘Molen van Fakkert’ worden gelopen.

Terwijl de eerste lopers al binnenkwamen en aan een warme kop snert konden beginnen, werd er buiten door menigeen nog fanatiek gelopen.
Onderweg konden de deelnemers ook rekenen op steun, want in tegengestelde richting liepen de wandelaars die vlak na de lopers vertrokken.
Toen iedereen zich had gedoucht, opgewarmd met snert en elkaar de beste wensen had toegewenst, werden de snelste tijden per categorie bekend gemaakt.
Op het medium Twitter lekten de eerste resultaten al uit.
Hieronder een overzicht:

Junioren: 3 kilometer Mike Damman in 13.50 minuten.
Senioren: 3 kilometer Gertjan Bovenmars in 11.36 minuten.
Dames: 3 kilometer Mariëlle Dekker in 16.04 minuten.

Junioren: 6 kilometer Leon Smook in 29.10 minuten.
Senioren: 6 kilometer Erwin Lap in 24.19 minuten.
Dames: 6 kilometer Ellis Stam in 37.30 minuten.

Junioren: 9 kilometer Dana Broekhaar in 47.35 minuten.
Senioren: 9 kilometer Manfred Veneboer in 37.25 minuten.
Dames: 9 kilometer —

Voor de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Klein Herenbrink en overige informatie over de Snertloop kunt u kijken op http://vvhoonhorst.nl
                                      inzending P.S

Artikel delen: