Regio Politie Persberichten vandinsdag 10 januari 2012

Jongen aangehouden voor winkeldiefstal

IJsselmuiden – In een winkel aan de burgemeester Van Engelenweg werd op maandagmiddag 9 januari een 13-jarige jongen uit de gemeente Kampen aangehouden voor winkeldiefstal. Hij man rookartikelen uit de winkel weg zonder die te betalen. De jongen wordt doorverwezen naar bureau Halt.

 

 

Diefstal uit auto

Tuk – Op maandagmiddag 9 januari werd er ingebroken in een auto aan de Bergweg. Uit de auto werd een tas met inhoud weggenomen. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

 

 

Man aangehouden voor belediging van politieagenten

Zwolle – Een 24-jarige man uit Zwolle is maandagmiddag 9 januari in een woning op de Geert Grootestraat aangehouden voor belediging van politieagenten. De politie was ter plaatse gegaan na een melding van een ruzie tussen twee ex-partners. Toen de politie tussen de twee wilde bemiddelen begon de man de agenten uit te schelden. Toen zij hem daarop wilde aanhouden verzette hij zich hevig. De man is voor nader onderzoek ingesloten.

 

 

Jongen aangehouden voor diefstal van fruit

Zwolle – Een 16-jarige jongen uit Zwolle is maandagmiddag 9 januari aangehouden in een winkel aan de Deventerstraatweg. De jongen had fruit is zijn tas gestopt en wilde de winkel uitlopen zonder te betalen. Nadat hij de kassa’s gepasseerd was werd hij door personeel aangehouden en overgedragen aan de politie. De jongen is na verhoor met een proces-verbaal heengezonden.

 

 

Man aangehouden voor winkeldiefstal

Een 24-jarige man uit Wageningen is maandagmiddag 9 januari in een winkel aan de Diezerstraat aangehouden voor winkeldiefstal. Toen de man samen met een vrouw en twee andere mannen de winkel verliet ging het alarm af. De vier gingen er vandoor, maar winkelpersoneel kon de verdachte aanhouden. Bij controle bleek er uit de winkel een paar schoenen en een muts te zijn ontvreemd. Deze werden niet aangetroffen bij de verdachte. Hij is voor nader onderzoek ingesloten.

 

 

Aangehouden voor winkeldiefstal

Deventer – Maandagmiddag 9 januari is een 39-jarige Deventenaar aangehouden voor winkeldiefstal. In een grootwinkelbedrijf aan het Boreelplein verwijderde hij de verpakking van een elektronisch apparaat en liep daarmee de winkel uit zonder dat af te rekenen. Hij werd door medewerkers van de zaak aangehouden en aan de politie overgedragen. Hij kreeg een toegangsverbod van de betreffende zaak voor de duur van een jaar. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

 

 

Aangehouden voor vernieling

Deventer – Een 30-jarige Deventenaar is dinsdagmorgenvroeg 10 januari aangehouden voor vernieling. Bij zijn ex-vriendin aan de Dommelstraat had hij de voordeur ingetrapt. In afwachting van zijn verhoor werd hij ingesloten. Naar de vernieling wordt een onderzoek ingesteld. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

 

Artikel delen: