Eenmalige workshop “Ontdek je Ipad “helemaal gratis

 

LEMELERVELD – Extra: Gratis workshop: “Ontdek de Ipad”  Eenmalige workshop “Ontdek je Ipad “gratis wordt aangeboden voor de 50-plussers.  Op donderdag 26 januari is er een informatie over de Ipad.  Denkt u ook wel eens over een aanschaf van een Ipad of heeft u er al een en wilt u hierover wat meer weten of bent u nieuwsgierig geworden hoe die werkt?

 

Kom dan naar het Kulturhus en doe voor een keertje gratis mee! In deze workshop ontdekt u de vele mogelijkheden van deze tablet-pc. Ze zijn heel erg handig om snel iets op internet op te zoeken.. Deze eenmalig workshop is bedoeld voor de 50-plussers.
Aanvang: 13.30- 15.00 uur. Kulturhus Lemelerveld. 
Docent: Angêl Pinxten

Met vriendelijke groet,
Gerda Koenjer
(vrijwilliger Landstede Welzijn)

Even een vraag aan Gerda, mogen ook mensen uit Dalfsen, Hoonhorst, Oudleusen, Ankum, of Nieuwleusen  ook komen? Ja, hoor iedereen die 50 is geweest is welkom! (zelfs ik, als ik 50 zou zijn geweest) …… maar men moet zich wel eerst opgeven!
Je mag er van uitgaan dat alle activiteieten van Landstede Welzijn ook voor de niet-Lemelervelders is bedoeld.  Als het alleen voor de Lemelervelders is, dan lever ik niet wat in bij de redactie van het dalfsennet. Nou, det is dudeluk Gerda.

Artikel delen: