Eerste uitvoering van “De Kleine Kunst”

DALFSEN – Op zoek naar een heerlijk avondje lachen dan heeft toneelvereniging “De kleine Kunst” voor u de juiste bestemming. Aanstaande zaterdag 28 januari is de eerste uitvoering van de dol komische klucht “De onbetaalbare loodgieter”. Deze klucht staat garant voor een heerlijk ontspannen avondje lachen en gezelligheid. De vele uren aan oefenen zullen deze avond tot één geheel worden gesmeed alsof u zichzelf voor de televisie waant. Om alvast een klein tipje van de sluier op te lichten krijgt u op onderstaande foto’s een kleine sfeerimpressie van de uitvoering.

De Kleine Kunst voert voor u op “De onbetaalbare loodgieter”. Dit is een klucht geschreven door Hans van Wijngaarden in drie bedrijven.
Tussen Ria en Pim wil het al een hele tijd niet meer lukken, tot ergernis van dochter Petra. Ze maken om het minste ruzie en Ria is prikkelbaar en hopeloos onredelijk. Daarnaast ergert ze zich mateloos aan de arrogante huiding van Pim, die meent dat ze niet zonder hem kan. Wanneer Pim op zakenreis moet is ze vastbesloten om haar onafhankelijkheid te bewijzen. Maar Pim is nog geen vijf minuten de deur uit of oom Dirk uit Australië staat al op de stoep met broer en zus.

Oom Dirk wenst, reeds bij zijn leven, zijn kapitaal te verdelen onder zijn familie. Degene die het meest van hem weet krijgt ook het meest, maar Ria weet werkelijk niets van hem en wenste dat Pim terug was. Als even later de loodgieter binnenkomt, en dat is me een figuur, denk Ria dat al haar problemen van de baan zijn. Zal zij de familie om de tuin kunnen leiden en zo haar deel van de erfenis opstrijken?
Wanneer u getuige wilt zijn van deze schitterende klucht raden wij u aan tijdig te reserveren. De uitvoeringen vinden plaats in “De Overkant” te Dalfsen op zaterdag 28 januari, vrijdag 3, zaterdag 4 en zaterdag 11 februari 2012, de aanvang van alle avonden is 19.45 uur! De zaal is geopend vanaf 19.00 uur.
De entree bedraagt voor volwassen € 5,= en voor kinderen tot en met 12 jaar € 2,50 Kaarten kunnen worden gereserveerd bij “De Overkant” tel. 0529-431570, of bij Belie Morrenhof tel. 0529-431282.

www.dekleinekunstdalfsen.nl

Artikel delen: