Valentijnsconcert Rebecca Steenbergen & Band

 

 

OUDLEUSEN – Rebecca Steenbergen (gospel) zangeres organiseert in samenwerking met De Koningshof Party & Events, een Valentijnsconcert op zaterdag 11 februari in De Koningshof Party & Events, Staartweg 20 te Urk. De zaal is vanaf 19.30 uur open. Aanvang concert 20.00 uur. Tijdens het concert zijn er gastoptredens van Gerben Schenk en Vocalgroup Flevox.

 

Verras je geliefde (of je vriend(in), oma, moeder) met een heerlijke avond uit. Beluister de vele bekende lovesongs. Kaarten voor het concert zijn €10, – inclusief welkomstcocktail. Kaarten voor het dinerbuffet en Valentijnsconcert zijn € 25, – per persoon inclusief welkomstcocktail. Het dinerbuffet wordt verzorgd door Willem de Boer Food & Events. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Optie#1 en Boekhandel Koster te Urk, maar ook bij De Fakkel in Emmeloord en via de website www.rebeccamusic.nl

Win kaarten voor het Valentijnsconcert
Verras jouw geliefde tijdens deze romantische avond door een speciale liefdesboodschap te sturen voor 8 februari naar info@rebeccamusic.nl en laat deze verwerken in het concert. Dit kan via een tekst, maar ook door middel van een filmpje. Is jouw liefdesboodschap het meest bijzonder of romantisch? Dan maak jij kans op twee gratis toegangskaarten.

Artikel delen: