Met Het Boskamp het ijs op

 

Het Boskamp heeft bijna alle ijsbanen in Overijssel aangeschreven met onderstaand bericht: We beseffen dat jullie nu knetterdruk zijn met het organiseren van allerlei wedstrijden. Daar gaat het nu o.a. ook om: U kunt daar nu eenvoudig een wedstrijd aan toevoegen.
Wij beschikken over 10 stuks stepsleeën, die we normaal gebruiken als er bij ons sneeuw ligt. Dit is nu niet het geval en ze staan in onze opslag te niksen. Wat zou het mooi zijn om op uw ijsbaan een (club) kampioenschap stepsleeën te houden.

U zult daar heel veel mensen mee trekken en bovendien zullen ook uw kantine opbrengsten daar flink mee om hoog schieten, want reken maar, als jullie promotie goed is, dat er veel volk op af zal komen.   Het hele dorp loopt uit!
Onze stepsleeën zijn voorzien van brede kunststof glijders, dus er ontstaat geen enkel beschadiging van het ijs. U vraagt de deelnemers voetbalschoenen of schoenen met een goed profiel aan te trekken, zodat ze zich dan beter af kunnen zetten. Zo zou u op 1 avond verschillende teams kunnen laten sleeën, net zo lang tot er een winnaar overblijft. Wij vragen slecht 10,00 per slee voor een hele avond. Wel zelf even halen en terugbrengen naar Het Boskamp in Dalfsen.
Zie voor beelden onze site: www.hetboskamp.nl

 

Verder nog goed nieuws:
Eigen gemaakte snert, lekkerder dan thuis!
Mocht er behoefte zijn aan heerlijk eigengemaakte snert, ook al omdat jullie daar mogelijk geen tijd of mensen voor hebben, wij beschikken over een grote keuken, mensen en tijd. Dan hebben we het over restaurant kwaliteit, niet zuinig met vlees, gewoon duvels lekker. We maken het zelf, dus niks geen blikspul. Geef uw bestelling dan minstens 24 uur van te voren op, want wij moeten wel ingrediënten inkopen en het nog maken. We kunnen het inpakken in emmers maar ook in liter verpakkingen, desnoods diepgevroren.
Alles zoals de regels volgens de HCCP dat voorschrijft, zoals terugkoelen enz.

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op, dat kan per mail: info@hetboskamp.nl
Tel. na 13.00 uur 0529 – 431712 bgg. 432100

 

 

Artikel delen: