Lentekriebels??

DALFSEN – Op 18 maart a.s. organiseert het Sportcafé van de Trefkoele ism Vechtdal Blues & Rock, de 2e editie van de Lenteblues. De eerste editie vorig jaar was een geweldig succes, temeer omdat er ook van alles voor de kinderen georganiseerd was, en dit vind nu dus een vervolg op zondagmiddag 18 maart aanstaande.

 

De blues wordt verzorgd door de geweldige formatie The Highway Rythm & Blues Gang, een fantastische blues band rondom oud-Dalfsennaar Gerrit Ekkelenkamp, de zoon van Willem Ekkelenkamp. Velen zullen zich vast garage Ekkelenkamp (in het pand waar nu Ardesch Interiors zit) nog herinneren.
De stijl van de Gang laat zich merendeels typeren als swing & jump blues. Little Charlie, Rod Piazza, William Clarke, James Harman, Kid Ramos, Ryan Hartt, Paladins e.a, zijn de artiesten en bands die voor The Highway Gang duidelijk een bron van inspiratie zijn.
Kortom, The Highway Gang is volgens zeggen, duidelijk geen band van dertien in een dozijn. Een strakke ritme sectie, meerdere zingende bandleden, gitaar en mondharmonica werk van hoog nivo geven de band een diversiteit die je in het huidige blues circuit niet vaak meer tegen komt. De gang is daarom een graag geziene band, overal daar waar blues gewaardeerd wordt. Zij zullen met hun Westcoast & Blues een geweldige sfeer creëren!
www.highwaygang.nl
De entree is slechts 5 Euro, (inclusief een hapje) in de voorverkoop aan de bar bij de Trefkoele  Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree.
Zij zullen zich, onder deskundige begeleiding, ook prima gaan vermaken in de naastgelegen Sportzaal, waar van alles voor hen te doen zal zijn.
Aanvang 15.30 uur.
Voorverkoop is gestart en duurt tot en met 17 maart.
Kortom het wordt weer een middag met voor elk wat wil. En niet onbelangrijk: de doppinda’s zullen ook dit jaar weer aanwezig zijn. Voor meer info:
www.trefkoele.nl
www.vechtdalbluesandrock.nl

Artikel delen: